Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Πολιτική επιστροφών / ακυρώσεων

  /  Πολιτική επιστροφών / ακυρώσεων

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Ελαττωματικό προϊόν

Στην περίπτωση κατά την οποία ένα προϊόν που αγοράσατε παρουσιάζει κάποιο ελάττωμα, έχετε το δικαίωμα να το επιστρέψετε ενημερώνοντάς μας τηλεφωνικά στο 2610 524044 ή μέσω email στο pastathetis@gmail.com.
Για να επεξεργαστούμε στον συντομότερο δυνατό χρόνο το αίτημα επιστροφής, καλό θα είναι να φωτογραφίσετε το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε. Φροντίστε οι φωτογραφίες που θα ανεβάσετε στο mail pastathetis@gmail.com να απεικονίζουν καθαρά το ελάττωμα, εάν αυτό είναι ορατό.
Αντικαθιστούμε το ελαττωματικό προϊόν με δική μας εξολοκλήρου επιβάρυνση καθώς και το κόστος επιστροφής επιβαρύνει εμάς.

Αντικατάσταση
Στην περίπτωση αντικατάστασης με άλλο προϊόν τότε συμψηφίζεται η διαφορά και το κόστος αποστολής επιβαρύνει εσάς. Το κόστος επιστροφής των προς αντικατάσταση προϊόντων επιβαρύνει εσάς. Τα προς αντικατάσταση προϊόντα επιστρέφονται σε εμάς στην άρτια κατάσταση την οποία τα παραλάβατε.

Ακύρωση παραγγελίας
Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή εφόσον αυτή ακόμα παραμένει στην έδρα μας και δεν έχει παραδοθεί στην κούριερ.
Η ακύρωση εκ μέρους σας μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στο 2610 524044 ή μέσω email στο pastathetis@gmail.com
Εάν έχει γίνει ηλεκτρονική πληρωμή της παραγγελίας σας (μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας ) τότε η αξία της αγοράς σας επιστρέφεται στο ακέραιο.
Εάν έχει γίνει κατάθεση σε τράπεζα και έχετε χρεωθεί έξοδα για την πληρωμή σας, αυτό το επιπλέον ποσό δεν μπορεί να σας επιστραφεί.

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε τα προς αντικατάσταση προϊόντα που αγοράσατε η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλθούν είναι: Ρήγα Φεραίου 1 και Αμυγδαλέων, Μιντιλόγλι Πατρών, 26500. Τ: 2610 524044

Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία  σας μέσω της BoxNow.

Σε περίπτωση που παραλάβατε την παραγγελία σας μέσω BoxNow και επιθυμείτε να την επιστρέψετε, παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τις οδηγίες που λάβατε κατά την επικοινωνία της παράδοσης για να την επιστρέψετε δωρεάν.

Σε περίπτωση που παραλάβατε την παραγγελία σας με κάποια άλλη μέθοδο ή επιθυμείτε να στείλετε τη συσκευή σας στο σέρβις μας, μπορείτε να βρείτε την κοντινότερη θυρίδα δίπλα σας και να ολοκληρώστε την αποστολή προς εμάς εύκολα και γρήγορα.

Απλά πατήστε το παρακάτω κουμπί για να ξεκινήσετε τη διαδικασία Επιστροφής.